ANKARA / MAMAK - Cezeri Bilim ve Sanat Merkezi

Ara

Avrupa Birliğinin eğitim, gençlik ve spor alanlarındaki hibe programı olan Erasmus+ Programının Okul Eğitimi Alanı'nda Akredite kurum olan Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2024 Teklif Çağrısı Dönemi'nde Türkiye Ulusal Ajansına  akreditasyon  başvurusunda bulunduk.

Ara

Örgün eğitim kurumlarına devam eden ve genel zihinsel, resim veya müzik yetenek alanlarında özel yetenekli olarak tanılanan öğrencilere, yeteneklerini geliştirerek kapasitelerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla destek eğitimi vermek üzere açılan BİLSEM'ler için 2023-2024 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilecek "BİLSEM Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzu" yayımlandı.

Ara

Hour of Code, herkesin temel bilgileri öğrenebileceğini göstermek için eğlenceli öğretici materyaller kullanan, bilgisayar bilimine bir saatlik giriş niteliğindedir.

Ara

Cezeri Bilim ve Sanat Merkezi,  (TSE) tarafından gerçekleştirilen denetimler sonrasında “Okulum Temiz” Belgesi almaya hak kazandı.

Ara

Rehber Öğretmenimiz Ahmet BEKMEZCİ tarafından merkezimiz öğrencilerine "Öğrenme Stratejileri" konusunda bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Kas

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Elif ÖZBEK ve Şube Müdürümüz Sn.Behrin SAPAN Bilim Sanat Merkezimiz yönetici, öğretmen ve öğrencilerini  ziyaret ederek kurumumuz ve yapılması planlanan çalışmalarımız hakkında bilgi alan Sayın Özbek, öğrenciler ile bir süre sohbet edip başarılı ve verimli bir yıl temennisinde bulundu.Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Ankara Valiliğimizin koordinatörlüğünde Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü resmi ortaklığı ile yürütülen Merkezimizin de yer aldığı 7. sınıf öğrencilerimize yönelik Özel Yetenekli Öğrenciler için Yaşam Becerileri programı BİLGE ANKARA başlıyor. Ayrıntılar ve başvuru (sadece 7. sınıf öğrencileri)  için; www.bilgeankara.com web adresini ziyaret ediniz.

Kas

Yoğun bir dönemin ardından ara tatil zamanı geldi! 13-19 Kasım tarihleri arasında kendinizi keşfetmek, hobilerinize zaman ayırmak ve sevdiklerinizle bir araya gelmek için güzel bir fırsat.

Unutmayın, her biriniz bizim için çok değerlisiniz. Bu tatil, yeni keşiflere, öğrenmelere ve kendi benliğinizi güçlendirmeye yönelik bir zaman olabilir. İyi dinlenip, gelecek döneme daha hazır ve motive bir şekilde başlamak dileğiyle.

Kas

EU Code Week, gönüllüler tarafından yürütülen ve Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen bir taban hareketidir. Okullar, öğretmenler, kütüphaneler, kod kulüpleri, işletmeler, kamu kuruluşları, kısacası herkes #CodeWeek aktivitesi düzenleyip codeweek.eu haritasına ekleyebilir.Merkezimiz öğrencileri de  kodlama etkinlikleri ile Avrupa Kod Haftasına katıldılar.