ANKARA / MAMAK - Cezeri Bilim ve Sanat Merkezi

ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİMİZ BAŞLADI

Rehber Öğretmenimiz Ahmet BEKMEZCİ tarafından merkezimiz öğrencilerine "Öğrenme Stratejileri" konusunda bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

İşittiğimi unuturum, gördüğümü anımsarım, yaptığımı öğrenirim.

Öğrenme hakkında söylenebilecek en büyük gerçek, bunun ancak öğrencilerin icra edebileceği bir iş olduğudur. Öğretilen konu ne kadar ilginç olursa olsun veya ne kadar değişik anlatılırsa anlatılsın, öğrenci konuyu kendisi için anlamlı kılmaya yönelik bir zihinsel faaliyete girerek öğrenme sürecine dahil olmadığı sürece, ne öğretmenler ne de ebeveynler, öğrencilerin öğrenmesini sağlayamaz.

Rehber Öğretmenimiz Ahmet BEKMEZCİ öğrencilerimize öğrenirken her birimiz farklı stratejiler kullandığını, önemli olan bu konuda kendimizi tanımak ve eksik olduğumuz yanlarımızı geliştirmeye çaba göstermek olduğunu anlattı.

Öğrencilerimize ve velilerimize yönelik seminerlerimiz devam edecektir.

06-12-202306-12-2023

Yayın: 06.12.2023 - Güncelleme: 06.12.2023 12:05 - Görüntülenme: 66