ANKARA / MAMAK - Cezeri Bilim ve Sanat Merkezi

Cezeri Bilim ve Sanat Merkezi

Adres
GENERAL ZEKİ DOĞAN MAH. İMAM ALİM SULTAN CAD. 77 SOKAK MAMAK FEN LİSESİ 1.KAT MAMAK / ANKARA
Vizyon
Hedef kitlesindeki üstün yetenekli öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlayarak onların erken dönem bilim ve sanat insanları olarak yetişmelerine olanak sağlamak , bilimsel düşünce ve davranışlarla estetik değerleri birleştiren üretken ve sorun çözebilen bireyler yetiştirmek. Eğitimde öncü ve örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
İlk ve orta öğretim düzeyindeki öğrenciler arasından; zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından ‘üstün yetenekli’ olduğu belirlenen öğrencilere farkındalıklarını artırarak yetenekleri doğrultusunda bilişsel, duyuşsal, devinişsel gelişimlerini bütünüyle destekleyerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlayacak yaşantısal bir eğitim vermektir.
Öğretim Şekli :
Hafta içi 16.00-19.40 Hafta sonu 09.30-16.00
Ulaşım
Yerleşim Yeri
Merkezimiz Mamak Fen Lisesi üçüncü katında bulunmaktadır.297 Numaralı Otobüs Hattının son durağı okulumuzun tam önündedir. Okulumuza Kızılay´dan 297 Özel Halk Otobüsü, 383-382 numaraları EGO otobüsleri; Ulus´tan 375-373 EGO otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Dikimevi´nden geçen Akdere dolmuşları ile de ulaşım sağlayabilirsiniz.
İl Merkezine 5 km İlçe Merkezine 2 km uzaklıktayız.